Wie wij zijn

We staan naast u. We bieden u het overzicht en het benodigde inzicht. U bent in control. Vreemd? Wellicht, maar voor ons de normale aanpak om bij te dragen aan de vereiste bedrijfscontinuïteit en duurzame groei van uw onderneming. De jarenlange kennis en ervaring van de mensen achter ScaleUp Capital speelt hierbij een belangrijke rol.

Ons Team

Jeroen Cremers

Managing Partner ScaleUp Capital
Master of Science in Management, Nyenrode Business Universiteit
AA Accountancy

Jeroen Cremers heeft meer dan 15 jaar ervaring met de verschillende vormen van financiering voor (innovatieve) MKB ondernemingen. Hij heeft tientallen ondernemers en hun bedrijven succesvol begeleid richting bancaire en risicodragende financiering. Binnen deze ruime ervaring staat controle voor de ondernemer altijd centraal. Jeroen houdt van uitdagingen en daagt daartoe, waar nodig, zowel ondernemer als financier uit.
 

     
Twan Smetsers

Managing Partner ScaleUp Capital
MMS, Master of Marketing Strategy (University of Groningen)
Bachelor of Electrical Engineering (Fontys University of Applied Science)

Twan Smetsers, Managing Partner bij ScaleUp Capital, is ondernemer en adviseur van innovatieve ondernemers. Hij combineert ruim 20 jaar leidinggevende met een studie Electronics en een Master in Marketing Strategie (RUG). Hij bezit een sterke pioniersgeest, die hem en zijn klanten en relaties steeds nieuwe, onverwachte kansen bieden.

 

     
Hans van de Ven

Senior partner

Hans van de Ven heeft ruim 30 jaar met ondernemers gewerkt. Hij is een ervaren en professionele gesprekspartner voor u en uw toekomstige financier, die de taal spreekt en begrijpt. Bouwen en verbinden zijn tevens zijn talenten. Zijn kennis op financieel en commercieel gebied helpen hem om breed en open te kunnen denken.


 

     
Fabian Hendrix

Senior Partner
Bedrijfseconomie – Transitie Management
Intern auditeur Lloyd’s Register

Vanaf 1998 actief voor zowel investeerders als ondernemers met het begeleiden van overnames, fusies, reorganisaties en verkooptrajecten (oa. Bakker Bart groep en Tango Tankstations).  Het opzetten van een (financiele)strategie, businesscase en groeiscenario’s in combinatie met realiseren van financiering,  is een uitdaging die hij graag samen met u aangaat. 
 

     
Dave van Schaijk

Senior partner

Dave van Schaijk is al meer dan 15 jaar actief in het speelveld van zakelijke financieringen voor (innovatieve) MKB ondernemingen. Als (financierings)coach of procesbegeleider bij zowel bancaire als risicodragende financieringen is Dave op zijn best. Bij Dave staat het verbinden en samenwerken van en met ondernemers en financiers centraal.

 

     
Lotte van Ditshuizen

Relatiemanager Smart Capital
Pre-master Business administration marketing management , Tilburg university.
Commerciële economie, Fontys Eindhoven, met excellentie in management & professionaliteit.

Lotte van Dithuizen weet vanuit haar topsport verleden precies hoe het is om tot het uiterste te gaan. Maar ook dat door verkeerde keuzes het soms anders kan lopen dan je graag wilt. Als sportcoach helpt ze sporters om de juiste keuzes te maken.
Het ondernemen is haar van kleins af aan meegegeven. Daarom is er voor haar niets mooiers dan ondernemers te helpen om hun dromen te verwezenlijken door hen te koppelen aan slim kapitaal. Voor investeerders zoekt zij de kansen die precies bij hen passen.
 

     
Nick Distelbrink

Analist
Master of Science (MSc) Business administration (Radboud Universiteit Nijmegen)
Bachelor Technische Bedrijfskunde (Saxion Hogeschool Enschede)

Nick heeft een brede achtergrond en zet zich met zijn vaardigheden graag in om financieringstrajecten tot een succes te brengen.  

     
Corine van Overdijk

Begeleidingskundig adviseur, supervisor & coach
Master Begeleidingskunde (CNA, Universiteit van Amsterdam) 
Geregistreerd supervisor bij de L.V.S.C

De roots van Corine van Overdijk liggen in het onderwijs. Na een carrière als docent, leerlingbegeleider, vertrouwenspersoon en interne supervisor heeft zij de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt. Om haar klanten nog beter te kunnen bedienen volgde ze de Masteropleiding begeleidingskunde bij het Centrum voor Nascholing (Universiteit van Amsterdam).Ze deed onderzoek naar het leren en werken in netwerken. Ze is integer en heeft een inspirerende aanpak.
 

     

Professionele ondersteuning - specialisten op elk vlak

ScaleUp Capital staat actief klaar voor innovatieve groeiondernemingen in geheel Nederland. Wij werken nauw samen met specialisten o.a. op het gebied van innovatiefinanciering, juridische ondersteuning en strategische samenwerking. Uiteraard nemen wij daarbij onze verantwoording om tot een gezamenlijk professioneel resultaat te komen.

 
De oorsprong van ScaleUp Capital

De oprichters van ScaleUp Capital kennen het klappen van de zweep. Duur leergeld ligt daaraan ten grondslag. 

Ieder op hun eigen wijze hebben zij aan den lijve ondervonden wat het betekent om niet 'in control te zijn' of 'om niet de beste keuzes te maken' bij de financiering van een onderneming. Die pijn gecombineerd met gezamenlijk ruim 35 jaar ervaring, kennis en netwerk als ondernemer, investmentmanager en financieel adviseur maken dat we dagelijks innovatieve MKB ondernemers maximaal ondersteunen bij de realisatie van hun financieringsuitdagingen. Met maar één doel: dat u als ondernemer de juiste deal kunt sluiten met de juiste ondernemer.

Slim geld | Risicodragend kapitaal | Financiering