Ondernemer

U als founder, owner en bovenal ondernemer wordt samen met uw team gedreven door de hectiek van alledag. Het werken aan de toekomst en de groeifinanciering van morgen legt het vaak af tegen de uitdagingen van vandaag. Tegen de tijd dat u wel aandacht hiervoor kunt vrijmaken is dit vaak gedreven door bittere noodzaak en loopt u het gevaar om de controle te verliezen. De juiste deal met de juiste investeerder vraagt om een gedegen aanpak.

Herkent u zich in één van de volgende uitspraken?
 • Waar vind ik de juiste investeerders voor mijn onderneming?
 • Hoe kom ik met die juiste investeerders aan tafel?
 • Op welke manier kan de juiste investeerders mij slim groeikapitaal brengen?
 • Hoe maak ik de juiste afspraken?
 • Hoe kan slim groeikapitaal ervoor zorgen dat ik met minder groeigeld beter, slimmer en sneller mijn ambities kan realiseren?

 • Wij zorgen ervoor dat u als ondernemer de juiste deal met de juiste investeerder kunt sluiten. Op de juiste wijze met potentiële investeerders aan tafel komt. U gesteund weet in de onderhandelingen en vanuit kracht een overeenkomst voor de toekomst sluit. Daarmee dragen onze adviseurs bij aan de vereiste bedrijfscontinuïteit en duurzame groei van uw onderneming. Dit doen wij met focus op het korte termijn resultaat en de lange termijn structuur in uw onderneming.

  We willen daarbij relevant zijn en voor u het verschil maken.

  Strategy | Business Development | Innovation Funding

  Strategy
  Business Development
  Innovation Funding  Funding Match
  Elke ondernemer volgt zijn eigen route. Middels een gestructureerde aanpak, maken we samen met heel helder welk profiel investeerder de beste match kan zijn voor uw organisatie en uw plannen. U krijgt een gedegen feedback op u businessplan zodat dit maximaal aangesloten kan worden op de te benaderen financiers. We geven u inzichten in de routes die gelopen kunnen worden en trainen u in het traject dat voor ons ligt. Een geslaagde expeditie, begint immers bij een goede voorbereiding.


  Funding Ready
  Op basis van de opgestelde profielen, zorgen we samen met u voor de juiste benadering van de door u gekozen investeerders. We trainen u in het onderhandelingstraject met investeerders, zodat u exact weet wat u kunt verwachten en beter voorbereid de gesprekken in gaat. Wanneer de eerste ‘klik’ er is, begeleiden we u in de onderhandelingen. U krijgt inzicht in de belangrijkste begrippen en contracten. Samen zorgen we ervoor dat u gefundeerd uw keuzes kunt maken en daardoor altijd maximaal grip heeft op het investeringsproces.


  Close the Deal
  De deal is pas rond als hij past bij u en uw onderneming. Samen met u bereiden we dit optimaal voor, zodat er niet alleen een deal is die u past, maar ook een gezonde basis voor de relatie erna. Immers, na het opdrogen van de inkt onder de contracten, begint de expeditie pas echt….

  Gestructureerd en helder

  Wij stellen een heldere en duidelijke communicatie met onze klanten en relaties voorop. Onze aanpak en kosten worden daarom van begin af aan duidelijk met u besproken. We hanteren hierbij een aanpak die verantwoordelijkheid vraagt van van ons beiden. We houden elkaar scherp en zijn allemaal gebrand en gebaat bij een passend resultaat voor uw onderneming.