Investeerder

Met een database van ruim 1.200+ investeerders hebben we een ruim en krachtig netwerk opgebouwd. De investeerders in ons netwerk zijn heel divers. Zowel ondernemers als ex-ondernemers. Ze investeren individueel, gezamenlijk of via een fonds. Ze hebben heel diverse achtergronden en investeren in verschillende levensfasen van een onderneming. Investeringsbedragen variëren van 150.000 euro tot ruim 3 Miljoen plus euro. 

Belangrijkste is welke investeerder bij u past. Enkel op die manier kunnen we er samen met u voor zorgen dat u zo gericht mogelijk met de voor u juiste investeerder aan tafel komt. Direct en passend bij uw behoeften.

Ervaring leert dat de juiste investeerder voor u, de investeerder is die naast een financiële inbreng ook het juiste netwerk, de juiste kennis en de juiste expertise meebrengt waarmee u de gezamenlijke ambities versnelt kunt realiseren. Dat is slim investeren. Dat is slim kapitaal. Dat is slim groeien.

Heeft u interesse om benaderd te worden als investeerder, neem contact op met Lotte van Ditshuizen op l.vanditshuizen@scaleupcapital.nl